MENU

На канале М1 реперы поют за Януковича и целуют его портрет

1161 1

«Братки»-репери співають на М1 «за» Януковича. Це відбувається у кліпі Нікіта Вішнєв feat «Братка» (в останньому слові наголос на першому «а»).

Сюжет кліпу до не можна примітивний і складається з того, що компанія молодиків придуркувато-бандитського вигляду сидить за столом, грає в карти, курить, бухає, роздивляється і прикладає до своїх облич фотографії з фізіономіями відомих публічних персон, серед яких маячать Кіркоров, Пугачова та низка інших... З'являється в кадрі і фотопортрет Януковича. Один з учасників посиденьок уважно роздивляється «двічі несудимого», а потім... ніжно цілує Віктора Федоровича.

Зворушливе дійство триває на фоні дебілкуватої пісні, відшукати смисл в якій виявилося особисто для мене неможливою місією - набір пустопорожніх фраз, головний смисл яких, мабуть, в приспіві: «...Эх, когда наступит брАтка - времена, где все в порядке?».

Відтак з кліпу я отримую підтвердження того, що «братва» - однозначно за Януковича. Цікаво, чи дозволили б відео до показу, якби замість Віктора Федоровича, там була б фотографія когось з опозиційних лідерів, приміром Арсенія Яценюка, Олександра Турчинова, Віталія Кличка або ж Олега Тягнибока? А якби кліп і проскочив в ефір, то чи не був би розцінений забороненою законом виборчою агітацією?

Олексій МАЗУР


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини