MENU

В Криму значна категорія молодих мам підпадає під статус жебрачок - блогер

1150 1

Й знов про сакральний кримський вопрос - російські пенсії. Видана в березні пенсія - українська з переводом у рублі - породила недовольство пенсіонерів, не кажучи про черги, у яких багатьом доводиться її вистоювати (через те, що більшість банкоматів і філій банків паралізовано).

Нова російська влада обіцяє якісь "доплати", щось типу передвиборчіх доплат Януковича-2004, у чому є сумніви чисто технічного характеру. Але якщо й так, то піднімуть пенсії спочатку на 25%, потім на 50%, потім на 75% і зрештою аж на 100% - колись. Ціни на продукти в Росії, як вже до багатьох дійшло, вищі, і змінять ситуацію на півострові значно швидше, ніж соціальні доплати. 

Несподіванка, дуже неприємна, чекає на вагітних жінок. У Криму є нормальним явищем, що дівчина після перших ознак вагітності швиденько звільняється і починає чекати дитину у спокої, а підспор'ям є чоловік, родина, а також очікувана соціальна підтримка держави.

Не менш частим є явище, коли дівчина виходить заміж і перестає працювати, ще до вагітності - стає домохозяйкою. Так от, ці категорії в Росії прирівнюються фактично до бомжіх та нищенок, і державна подмога для них просто жалюгідна - щось з півтори тищі наших гривень.

Там у них своя логіка, якісь нацистські міркування про генофонд нації. А тут під статус бездомних алкоголічок потрапляє значна категорія кримських молодих мам. 

Великого удару зазнали незчислені колонни кримських молодих пенсіонерів - так званих "Дєтєй Войньі". Росія нічого такого їм доплачувати і виплачувати не буде. 

Ну і довершу це одною побутовою рисочкою. Продавщиця каже на ціни: "слєва - в наших, справа - в руском рублє"

Ali Tatar-zade


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини