MENU

Голова КМДА: створення постійно діючого ярмарку у Маріїнському парку - фейк

225 0

Останнім часом розповсюджується різна неправдива інформація, мета якої дискредитувати діяльність нової влади, у тому числі і в Києві.

Безперечно, навіть за цей короткий період було зруйновано різні корупційні схеми, надано на перевірку до прокуратури багато документів щодо законності землевідведення, що викликало нездоровий резонанс у тих колах, які прямо причетні до столичних оборудок.

Не гербуючи різними засобами, вони вдаються навіть до фальсифікації документів та розпоряджень, які начебто я видаю, та розповсюджують ці фейки через соціальні мережі.

Серед таких примітивних підробок було поширено фальшиве розпорядження, яким я нібито хочу створити у Маріїнському парку постійно діючий ярмарок.

По-перше, я б ніколи цього не допустив і не дозволив би комусь іншому це зробити не лише тому, що йдеться про культурно-історичну пам'ятку, а й з морально-етичних причин.

Адже під час недавніх трагічних подій протистояння режиму саме в Маріїнському парку 18 лютого розгорнулося криваве побоїще мирних громадян, які прийшли висловити свій протест під стіни Верховної Ради.

Людей просто добивали на землі, а фото із закривавленими обличчями батька (професора КПІ) та його сина облетіли увесь світ - вони виходили з цього парку із розсіченими, розбитими обличчями. Між тих людей був і я. 

Невже після всього пережитого я б дозволив собі таке блюзнірство, таку наругу над історико-культурною пам'яткою?

По-друге, проект розпорядження про відкриття ярмарки у Маріїнському парку був підготовлений в.о. Голови КМДА А. Голубченком, проте він так і залишився проектом, не набувши чинності. Саме використавши цей проект розпорядження, фальсифікатори виготовили підробку та почали її розповсюджувати.

Водночас наголошую, що буде переглянуто усі подібні розпорядження попереднього керівництва столиці, які наносили непоправної шкоди історичній спадщині Києва.

Володимир БОНДАРЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини