MENU

У Броварах знайшли підозріле кладовище з безіменними могилами. ФОТО

1428 0

2.04.14. Оперативна група «Пошукової ініціативи» знову завітала в околиці Броварів. Цього разу ми були на колесах всюдихідної "Шевроле Ніва". Кермував позашляховиком пан Сашко, за що йому щира дяка!.

 

Завдяки високій мобільності нам вдалось обстежити шматок лісу з західного боку дороги, що від Броварів до Калинівки, та найбільш проїзні грунтові шляхи з північно-західного флангу цієї ж дороги.

Також встигли оглянути дороги вздовж теплиць та нове Броварське кладовища. (Їх у міста - 2)

 

За один день перевірили 4 свідчення: деякі повністю, інші - частково. Також опитали місцеве населення та провели роз’яснювальну роботу.

 

Одним із цікавих об’єктів було сумнозвісне Броварське кладовище (див відео посилання). Огляд місця показав підозрілі могили без будь-якої інформації про померлого; на них хрести виглядають старішими за земляні насипи, не кажучи вже про вінки і хустинки.

 

 

Крім цього на цвинтарі, ми помітили величезну вигрібну яму, про яку, очевидно, йдеться на відео про кладовище та кілька, незрозуміло для чого, свіжих ям (могил).

 

 

А ось бесіда з охоронцем виявилась душевною. Розказав все як було. Однак, хто і навіщо викликав міліцію, чомусь не пояснив.

 

В цілому, день виявився надзвичайно плідним. Маємо що аналізувати.

 

Пошукова ініціатива Майдану


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини