MENU

Кого ще треба шукати міністру Авакову?

1042 1

Не вірю, що країну обкрадали лише Курченки. Ціла армія можновладців щороку щодня і щохвилини крала мільярди з державного бюджету. Чому їх не шукає міністр Аваков?

Думаю, що всі, хто хоч раз був за кордоном звертали увагу на те, що в жодному з великих міст заможної Європи не має такої кількості люксових автомобілів, як у Києві. Причина в тому, що європейські можновладці не крадуть державні гроші вагонами і тому не можуть собі дозволити подібну розкіш. Інакше неодмінно блищатимуть обличчами на обкладинках жовтих газет і у кращому випадку будуть змушені піти у відставку.

В Україні ж роками формувався прошарок казнокрадів, який у нас нарешті є шанс знищити!

Але перед владою зараз стоїть важкий вибір. Відкараскатись від народу кількома гучними кримінальними справами на найодіозніших корупціонерів доби Януковича. Чи провести повномасштабну чистку!

А поки сотні можновладців, яких можна було б розкуркулити для наповнення бюджету, продовжують вільно почуватися вже у новій Україні. Приклади? Їх безліч! Почну з перших чотирьох, а Ви можете продовжити цей перелік у коментарях.

1. Раїса Богатирьова, екс-міністр охорони здоров'я

Пам'ятаєте вбивчі вакцини? Тоді загинули 8 дітей. Цілих 16!!! разів Гослікслужба накладала заборону на використання медичних препаратів фірми "Фармстандарт-Біолік"! Журналісти тоді довели – фірма споріднена з сином Богатирьової – Олександром Богатирьовим. І що ми маємо сьогодні? Син Богатирьової розкошує на острові у новому маєточку під Києвом.



А сама Богатирьова навіть під час революції не відмовляла собі у елітному шопінгу. Може там в улюбленому Пасажі її і треба пошукати?



2. Андрій Ігнатов, заступник міністра доходів і зборів 


Другого квітня уся країна дізналась як Ігнатов несамовито працював на державній службі. 

З листа менеджера одного відомого автосалона нам стало відомо, що пан Ігнатов змушував занижувати ціни за "скандальні швидкі". Як виявилось, міністерство Богатирьової "вирішувало питання" пліч о пліч з міністерством доходів і зборів через Андрія Ігнатова.




Подейкуюсь, саме пан Ігнатов курував обнальними центрами по всій країні, аби гроші не йшли повз кишень Сашка Януковича. Існує серйозна підозра, що саме наш улюблений стоматолог рекомендував Ігнатова на високу посаду у податкову по давній дружбі.

У офіційній біографії можновладця на сайті Міндоходів зазначено:

09.2001 – 08.2006 – начальник управления анализа и хозяйственной деятельности, заместитель генерального директора по экономике, и.о. генерального директора корпорации "Межрегиональный Промышленный Союз", г. Донецк; 

МПС – справжня кузня кадрів для орбіти Януковича. Згодом у 2007-ому там працював і екс-голова СБУ Якименко.

2007 по 2008 год – специалист управления внутренней безопасности корпорации "Межрегиональный промышленный союз" (г. Донецк). 

До речі, Ігнатов чи не єдиний можновладець команди младореформаторів, якого просив залишитись на своїй посаді новий міністр фінансів Олександр Шлапак:

"Хотя я предлагал ему остаться, но он категорически отказался"

http://www.epravda.com.ua/rus/news/2014/03/1/423619/

3. Ігор Соркін, екс-голова Нацбанку

Соркін дозволяв підлеглим відкладати на квартири прямісінько у стінах Національного банку України!!!



Вже новий голова Нацбанку Кубів виявив, що у дванадцяти банках через конвертаційні центри відмили більше ста мільярдів гривень! 

Ще пану Кубіву стало відомо, як один з банків отримав рефінансування у розмірі двох мільярдів, перевів їх у інший банк і відмив близько одного мільярда.

Між тим головного банкіра доби Януковича не просто не "люстрували", а й запросили продовжити свою діяльність вже на посаді РАДНИКА новоспеченого голови Нацбанка Степана Кубіва!

4. Борис Колесніков, екс-міністр інфраструктури 

Тільки ледащий не читав, не знав і не бачив як відомство Колеснікова розпоряджалося державними грошима під час підготовки до ЄВРО 2012. Скандальні Хюндаї, вартість терміналу Д, надзвичайно коштовний Олімпійський стадіон. Це хтось буде розслідувати?



А може просто не має команди чи бажання?

Кужель: Все коррупционные схемы предыдущей власти работают и сейчас

P.S. Список відкритий. Додавайте можновладців, яких на Вашу думку має торкнутись "Домоклів меч" і.о. Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Дякую!

Михайло ТКАЧ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини