MENU

Тимошенко переконана, що на Сході реалізується кримський сценарій

2088 28

Захоплення сепаратистами за підтримки російських спецслужб будівель Донецької та Харківської обладміністрацій та Луганського Управління СБУ є прямим продовженням агресії Росії проти України. Про це заявила лідер "Батьківщини", кандидат на посаду президента Юлія Тимошенко.

 

"Потрібно чітко усвідомлювати, що метою цієї агресії є анексія українського Сходу за кримським сценарієм" - зазначає вона.

 

Тимошенко звернулася до представників влади з вимогою вжити дієвих заходів щодо знешкодження терористів та унеможливити подібні події в майбутньому.

 

"На Вашому боці зараз не тільки закон, а й українське суспільство. Сьогодні в державі є всі необхідні сили для швидкої та адекватної протидії сепаратистам та диверсантам. На додачу до цього, наші громадяни на Харківщині, Донеччині та Луганщині також виступають проти поділу країни", - заявила Тимошенко.

 

"Українські громадяни і Сходу, і Заходу одностайно засудили спроби Путіна втрутитись у внутрішні справи України та його військову агресію у Криму. Тому будь-які спроби розколоти країну з боку Кремля та його маріонеток не тільки будуть відкинуті, але й викличуть рішучий спротив українського суспільства. На жаль, вжиті санкції з боку Сполучених Штатів Америки та Європейського Союзу сьогодні не зупиняють агресора. Тому я закликаю лідерів демократичного світу до застосування більш жорстких заходів" - йдеться в заяві політика.

 

Насамкінець у заяві Тимошенко зазначає, що негайно вилітає до Донецька.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини