MENU

У четвер 10 квітня делегацію з Росії можуть виключити з ПАРЄ

638 2

У четвер, 10 квітня, Парламентська Асамблея Ради Європи розгляне питання про позбавлення права голосу російської делегації, або навіть про позбавлення членства в цьому органі.


Про це повідомив заступник голови парламентської делегації від України в Парламентській Асамблеї Ради Європи, в.о керівника фракції "Батьківщина" Сергій Соболєв.


За його словами, "сьогодні в Парламентській Асамблеї Ради Європи, яка об'єднує 47 країн Європи, сталася безпрецедентна подія: фактично одноголосно підтримано включення до порядку денного питання про позбавлення права голосу, або, як варіант - взагалі позбавлення повноважень російської делегації у зв’язку з агресією проти суверенної держави Україна".


Соболєв зазначив, що вперше з чеченських часів російська делегація буде або позбавлена права голосу, або взагалі буде виключена з Ради Європи за факт агресії, окупації території суверенної держави Україна.


Соболєв переконаний, що "це буде адекватною відповіддю агресору на події, які відбувалися в Автономній Республіці Крим і на ті факти агресії, яку зараз почала провокувати Російська федерація".
ін також уточнив, що зазначене питання буде виноситись на розгляд Парламентської Асамблеї Ради Європи у четвер.

Батьківщина


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини