MENU

В Криму російські військові жаліються, що їх «кинули на бабло»

2438 0

40 днів окупації Криму. Банківську мережу в Криму так і не полагоджено - західні банки евакуювались, українські філії зачиняються або працюють у напівсплячому режимі, російські філії не поспішають відчинятись.

Звична картина - черги повсюди де є працюючий банкомат або філія банку, що роботає над чимсь складнішим за обмін валюти.

У цікаву ситуацію потрапили "освободітєлі" - військові та казакі, що зображають з себе самооборону Криму, втім, як і справжні кримські самооборонці.

Місяць тому бабло в них буквально сипалось з кишень, так їх зарядили. Тепер від них постійно розговори про те, як їх кінуло начяльство. Рублі на материк завезли, але недостатньо навіть для вільного обігу, а кеш у чумаданах отримали лише обрані щасливчики рангом постарше.

В рядових бабло закінчилось, вони пробують пити і жрати в кредіт по кав'ярнях, які "освобождалі", але шинкарі їм відмовляють.

Вже видно по Сімферополю зельоних попрошаєк випівки, які б охоче розказали за пиріжок та стопку, як самолічно захвативалі кримську владу та вішали перший російський прапор.

Ali Tatar-zade


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини