MENU

В Україні продовжують діяти дві російські лотереї, які «кришував» Захарченко

1592 0

В той час, коли Штати і ЄС вводять санкції щодо товарів послуг з російським капіталом, "наші барани" намагаються урвати від російського бізнесу бодай щось. Розуміють, що прийшли ненадовго, і народ їх скоро змете на хрен.

Показовий приклад - бізнес, що раніше кришувався Захарченком, зараз кришується кимось з нового керівництва МВС.

Звернувся сьогодні з цього приводу до ГПУ, СБУ. І до громади також - щоб знали.

"В Україні працюють три оператора державних лотерей, два з яких російські з українськими ліцензіями: це Державна лотерея України «МЛС» (Фридман М.- Альфа банк), та державна лотерея ПрАТ «Патріот» (Бойко О.)

З огляду на події останнього часу та на введення санкцій США та Євросоюзу щодо російського бізнесу – активи даних компаній мали потрапити в список санкцій.

Відомо що лотерея «Патріот», раніше «кришувалася» колишнім міністром МВС В.Захарченко. На сьогодні є всі підстави вважати, що компанія вже домовилася з новим керівництвом МВС України, оскільки їй повернули термінали й гроші, на які ще місяць тому було накладено арешт.

За наявною в мене інформацією лотерея "Патріот" на ринку операторів лотерей працює за наступною схемою: 20% - «по білому» , 80% - «чорний нал». Дві третини автоматів в гральних залах взагалі не обліковано. Якщо при перевірці зняти з автоматів інформацію та порівняти з виручкою – результати не співпадуть. 

Прошу вжити необхідних заходів для повернення діяльності операторів лотерей в законодавче поле, або припинити їх діяльність".

Hennadii Moskal


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини