MENU

Сепаратизм стихне, як тільки в Януковича закінчаться гроші

4113 1

Ви не задумувалися, чому ми не чули про сепаратизм до того, як утік Янукович? Я розміркував. Тому що до того не було кому його спонсорувати. Екс-президент зі своєю свитою вивезли з країни 10 мільярдів доларів. Звичайно, тепер не проблема купити купку людей на сході України.

Тут треба "подякувати" нашому міністру внутрішніх справ Авакову, який зробив все, щоб 200 чиновників із грошима втекли з країни. Він же міг хоча би Клюєва, Арбузова, Азарова напрягти, вони ж були на виду. Але й цього не зробив. Після такого можна і застрелитися. Бо саме вивезені гроші зараз вирішують ситуацію на Сході. А Аваков розповідає, який він класний міністр. Гнати його треба сра...ою мітлою. Відчуваю, доживемо до того, що будемо і його в розшук подавати.

Чи є протест 1,5-тисячного купленого народу в Донецьку чи Луганську проявом сепаратизму? В Донецьку мільйон населення, на них знайшлися півтори тисячі бандитів, і то переважно засланих із сусідньої держави. Згадайте, у Львові під час революції виходило по 100 тисяч, у Івано-Франківську — 50 тисяч, на Майдані стояли мільйони. Чому дуркуєте, донеччани? Кажете, що то весь Донецьк вийшов на протести. Я не фізіолог, але можна тільки глянути на обличчя тих сепаратистів - якісь напівдебільні, напівпропиті. Що ви розказуєте, хлопці? Де і хто вас утискав в російській мові? До цього не було жодного скандалу.

Тому це ніякий не сепаратизм. Це - гроші Януковича та силова підтримка Путіна, чисте захоплення території, знущання над Україною і безкарність Росії.

На Сході кричать: "Львівську адміністрацію захоплювали. А в Донецьку чому не можна?". Почекайте, хлопці. Це різні речі, в людей різні мотиви. Давайте порівняємо заклики. Під час революції кричали: "Януковича і банду геть. Дайте свободу народу. Вікно в Європу". А в Луганську і Донецьку волають:"Путіна сюди, війська сюди". Ви ж порівнюєте непорівнюване — адекватне прагнення змінити владу і заклик до від'єднання та військового стану. Ми ж не кричали:"Польща, забери нас. Чехія, забери нас".

Путін увімкнув режим: "Владимир — собиратель земли русской". Звичайно, бо в Росії КРАХ. У Тамбовській, Архангельській областях на 100 км одна людина. Все рушиться. То вирішив назбирати по світу людей. Але з анексією в нього нічого не вийде, в Януковича закінчаться гроші, військ не буде і все стихне.

Василь КОРЯК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини