MENU

Ліквідація монополій є одним з ефективних шляхів боротьби з олігархією - Тимошенко

500 3

Олігархи не пішли з влади після перемоги Майдану і на виборах прагнуть взяти реванш. Про це заявила кандидат у президенти від партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко під час зустрічі з виборцями у місті Хмельницький.

 

"Ці вибори можуть стати або дорогою вперед, або новим реваншем, який отримає олігархія", - сказала вона.

 

Тимошенко зазначила, що за 22 роки життя в країні не змінювалося, воно зараз відстає по рівню соціальних гарантій навіть від Білорусії.

 

Тимошенко з прикрістю констатувала, що після Майдану не відбулося люстрації, основні кроки влади продовжують формувати у кулуарах і кабінетах за зачиненими дверима.

 

"Вони всі залишились, вони нікуди не поїхали, вони нікуди не ховаються, вони сьогодні згуртувалися і хочуть реваншу та хочуть контрреволюції. Сьогодні я з прикрістю мушу вам сказати, що їх гроші, їх можливості формують у кулуарах нову владу. Вони всіма доступними засобами зберігають свої схеми, шукають новий дах і ідуть далі. Вони прагнуть на цих виборах реваншу", - заявила кандидат в президенти.

 

Одним з ефективних шляхів боротьби з олігархами Тимошенко вважає "надання рівних прав для усіх представників бізнесу та ліквідацію монополій".

 

"У нас немає повітря для розвитку країни, поки вони є, і поки вони практично отруюють атмосферу нашого життя, виходу в нас не буде. Тому зараз прийшов час з цим покінчити. Мусять бути створені рівні правила для всього бізнесу. Треба ліквідувати монополії, які зараз на 70-90% мають вплив в кожній галузі, і це дасть результат дуже швидко", - наголосила Тимошенко.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини