MENU

Українська делегація на сесіі ПАРЄ: «Зло має бути наказано найжорсткіше»

601 2

Колеги Сергій Соболев і Володя Ар'єв у своіх виступах на сесіі ПАРЄ навели чимало влучних історичних паралелей з 30-ми роками, коли попустительство інших краін призвело до посилення Гітлера і початку Другоі світовоі.

Вчорашні регіонали Попеску і Пилипенко сьогодні були патріотами Украіни і дали чіткий фактаж порушення міжнародного права з боку Росіі. Олександ Шевченко розвіяв міф про антиросійську риторику " Свободи" і виступив російською (з його прекрасною англійською це був мудрий політичний жест).

До Андрія Шевченка, на жаль, не дійшла черга. Ольга Герасим'юк і Наталя Севидова багато працювали в кулуарах з делегаціями. А я в своєму виступі зосерелилася на тому, що РФ в нинішньому вигляді не готова до діалогу і чути правду і факти.

Росія займає останні місця в рейтингу країн світу по забезпеченню прав і свобод, безпеки громадян. І перше місце в світі- по дитячому алкоголізму, кинутим дітям, абортам, самогубствам.

Коли в країні стільки проблем - владі варто зосередитися на їх вирішення, а не лізти до сусідів.

Нехай російська влада для початку вирішить проблеми російськомовних в самій РФ, захистить їх від корупції, бідності, відсутності дорог, нормальної освіти і медицини, а не пхається в Грузію, Молдавію, Україну, наш Крим. І навела фактаж порушення прав людини в Криму, знущань над нашими військовими і їх родинами, приниження наших громадян, студентів, курсантів. Зло має бути наказано найжорсткіше.

Iryna Gerashchenko


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини