MENU

Сьогодні Росія наш ворог. Потрібно це усвідомлювати і припиняти будь-яку співпрацю

2376 13

Росіяни зібрались судити Горбачова за розпад СРСР. Це ще раз демонструє, що будувати якісь відносини, в тому числі економічні і просто добросусідські з Росією неможливо.

Вони ніколи не грають за правилами цивілізованого світу. Для них будь-які закони - дишло, куди повернуть так і вишло. Тому вірити їх обіцянкам, сприймати серйозно будь-які декларації чи навіть документи - марна справа. Єдине розумне рішення - відсторонення і ізоляція. Це не дуже гарно звучить, але це правильна стратегія.

Сьогодні Росія наш ворог, як не боляче це декларувати, адже ми мирна нація і прагнемо жити зі всіма в мирі. Але коли окуповують нашу територію, вбивають наших офіцерів, розпалюють в нас сепаратизм, чинять економічний тиск і фактично маніпулюють нашими політиками, маючи їх за маріонеток, тут межа перейдена.

Коли на кордоні з нами стоїть військо, а народ РФ (зважте, не лише влада) за соцопитуваннями в переважній більшості готові з нами воювати - всі можливості дипломатії вичерпані. Тут потрібно це усвідомлювати і рішуче припиняти будь-які відносини і співпрацю.

Людмила ЩЕРБАТА


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини