MENU

Ахметов і його братки дограються до того, що всі його страхи здійсняться

939 3

Після того, що собі дозволяє Донецьк і Луганськ, грішною думкою думаю: бог з вами, відваліться вже від України, швидше б вже! Назвіть бодай одну причину, чому Україна повинна гинути за чи через Донбас, якщо Донбас не готовий помирати заради України? Де тисячі, сотні тисяч людей, готових придушити сеператистів?

Якщо Донбас відвалиться від України, то тільки на збитки самому собі. Бо Росія не прийме Донбас на свій баланс. Бо всі підприємства Ахметова по всій Україні будуть конфісковані на користь держави.

Темні сили в особі сумного Ахметова, його братків та армії орків при повному неперешкоджанні з боку переляканих жителів дограються до того, що їх страхи здійсняться. І вони залишаться сам на сам, не потрібні нікому.

Я розумію, що вся ця колотнеча робиться для того, щоб зірвати вибори -- або, принаймні, щоб підвищити ризики зриву і торгувати послабленнями ("покращеннями") з кожним кандидатом окрема та з урядом вцілому. По ходу і Росія похвалить.

Але доргаєтесь, панове. Українці терплячі люди, але принижувати себе не дадуть.

Якщо вже ми настільки різні люди, то навіщо штучно присилувати себе до єдності? Їти на компроміси, в результаті яких чомусь має виграти тільки одна сторона, а інша отримати моральну сатисфакцію від нерозпаду?

Розлучення - так розлучення. Все.

Oleksiy Kurka


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини