MENU

«Не будьте інструментами в цинічній та чужій війні проти власної країни», - Турчинов до мешканців Сходу. ВІДЕО

657 5

Протистояння, яке відбувається на Сході, це не війна між українцями, а штучно створена ситуація протистояння, яка має на меті послаблення та знищення самої України. Про це у своєму зверненні сказав в.о. Президента України, Голови Верховної Ради України Олександр Турчинов.

 

«Але, врешті, це послаблює наших ворогів. Росію сьогодні засуджує весь цивілізований світ, - зазначив він. - Ми робили все, аби уникнути людських жертв. Але ми готові дати відсіч всім спробам вторгнення, дестабілізації та терористичним діям зі зброєю в руках».

 

Рада національної безпеки та оборони прийняла рішення розпочати широкомасштабну антитерористичну операцію із залученням Збройних Сил України. Турчинов запевнив, що Росії не вдасться повторити кримський сценарій у східному регіоні України.

 

Крім того глава держави запевнив, що для тих, хто не стріляв в українських силовиків, хто складе зброю і покине захоплені адміністративні приміщення до ранку понеділка, він, у підписаному Указі, дав гарантії незастосування проти них відповідного покарання за вчинені дії.

 

«Ми готові розглядати питання суттєвого розширення повноважень регіонів та широкої реформи місцевого самоврядування, а також оновлення влади на місцях, але кожен, хто на підтримку агресорів та окупантів веде озброєну боротьбу проти нашої країни, не уникне покарання та відповідальності», - пообіцяв Турчинов.

 

Звертаючись до співвітчизників зі на Сході України він попросив наступне: «Не будьте інструментами в цинічній та чужій війні проти власної країни. Не підтримуйте тих, хто хоче зруйнувати мир та спокій і штовхає ваш регіон у безодню економічної катастрофи, у безодню громадянського протистояння».

 

«Я звертаюсь до тих, хто хоче захистити Україну: зараз головне - не дестабілізувати ситуацію в країні, не підігравати ворогу та його агентурі, мета яких - зірвати вибори, повалити владу, створити ситуацію хаосу та некерованості.

 

Я звертаюся до кожного українця: перед обличчям зовнішньої агресії ми повинні об'єднатися.

Кожен має робити що може для того, щоби зупинити паніку та зупинити втягування суспільства в громадянське протистояння», - насамкінець зазначив Турчинов.

 

 

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини