MENU

Вчора під ВР Гриценко прямо підіграв Росії в спотворенні картинки української реальності - політологи

3119 11

Тарас Березовець, політтехнолог , директор компанії персонального і стратегічного консалтингу "Berta Communications".

Вчора особисто не був під Верховною Радою, але вважаю аморальним, коли в важкий час фактичної окупації Сходу, група осіб палить шини під парламентом з вимогами відставки в.о. президента і міністра Авакова.

Звичайно, при нормальних умовах люди мають право на протест, на вимоги до влади, щоб вона не розслаблялася, а працювала, але в той момент, коли Рада закрита і весь протест вигідний тільки пропаганді держави-​​окупанта.

Я вважаю, що організатори цієї акції, серед яких був кандидат в президенти , полковник Анатолій Гриценко прямо підіграли Росії в спотворенні картинки української реальності. Вийшло так, що це не сепаратисти вирують на Донбасі, а навіть у Києві люди протестують проти нової поганої влади бандерівців і фашистів.

Звичайно , Анатолій Степанович не російський шпигун, але було неприємно бачити паралельно в Twitter повідомлення глави МЗС Росії Сергія Лаврова, що це «Правий сектор» домагається відставки київської влади.

Я ще раз підкреслюю, у мирний час кожен має право на протест, вимоги до влади і невдоволення тими чи іншими керівниками, але в умовах окупації - це банальне сприяння і допомога Росії, Кремлю і Путіну.

Олексій Гарань, політолог, Науковий директор Школи політичної аналітики НаУКМА

Вчорашню акцію під Радою, організаторами якої серед всіх інших був і політик Анатолій Гриценко я розцінюю, як спробу тиску на Раду в силовій формі

Звичайно, мітинги - це добре і завжди ознака демократії. Але в даній ситуації було б набагато логічніше провести мирний протест, демонстрацію - вдень з плакатами , наметами , а не вночі , коли Рада на замку і там залишилося кілька охоронців. Тобто сенсу в пікетуванні не було ніякого. Коли я і моя родині дивилися репортажі з-під Ради, під якою спалювали шини , складалося враження , що ось секунда і буде штурм Ради.

Такі картинки дуже просто використовувати для дестабілізації ситуації. Так, я вважаю, що такі барвисті картинки протесту під парламентом Кремль може легко використовувати для виправдання вторгнення російських військ на територію України. Можна пояснити так, дивіться, мовляв, люди страждають, а ми миротворці, захищаємо людей і наводимо порядки.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини