MENU

Створено загальнонаціональний Рух опору

2245 2

Сьогодні, 15 квітня, було створено загальнонаціональний Рух опору. Про це під час прес-конференції зазначила лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко. 

 

Тимошенко відмітила, що зараз велика кількість людей розуміє небезпеки для нашої держави від сусідньої держави, і прийшов момент істини. Або ми можемо зберегти нашу землю, дати відсіч агресорові, протистояти нападу Кремля або ми втратимо нашу землю.

 

"Сьогодні це виклик для всіх. Багато людей хоче допомогти. Саме для того, щоб консолідуватии сили, які хочуть боротися, протистояти Кремлю, саме тому ми оголошуємо про створення загальнонаціонального Руху опору".

 

 

Метою є створення у кожному місті та селищі мобілізаційний пункт.

 

Вся діяльність руху буде базуватися на законі, а також на повній співпраці з силовими структурами України.

 

До складу штабу увійдуть ветерани Збройних сил України, ветерани правоохоронних органів, люди, які мають військовий досвід.

 

Перший склад штабу наступний: Геннадій Абрамчук (Екс-командир київського полку "Беркут" до 2005 року), Сергій Бондарчук (український громадський і політичний діяч), Олександр Галака (український військовий, начальник ГУР МО України з 2003 по 2008), Микола Мельник, Павло Патарецький (голова правління Всеукраїнської громадської організації "Координаційний центр Громадської безпеки України"), Олександр Скіпальський (український військовик, генерал-лейтенант)

"Це та перша команда, яка об​'єднує лідерів гром суспільства, які мають авторитет і довіру серед українців, які готові захищати Україну, у тому числі зі зброєю у руках", - зазначила Тимошенко.

 

Три бригади тероторіальної оборони в першу чергу будуть створені у Харківській, Запорізькій і Дніпропетровській областях, які будут працювати для захисту Сходу України.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини