MENU

Тимошенко проявила неймовірну відповідальність за події в країні - політологи про створення НРО

3548 8

Віктор Небоженко, політолог

 

Заява Юлії Тимошенко про створення «Національного руху опору» агресії РФ дуже гучна. За неї, звичайно, потрібно відповідати. Сподіваюся в найближчий час в штабах «Батьківщини» розпочнеться "двіжуха", і там прийматимуть людей.

 

Зараз дуже важливо, щоб це не перетворилося на передвиборчу голослівну риторику чи партійну пропаганду. Це важливий момент, його потрібно врахувати Юлії Тимошенко, як ініціатору створення «Національного руху опору».

Якщо вона зараз все правильно організовує, то стане ключовою фігурою для створення справжнього ополчення, руху опору російської агресії.

 

Я також вважаю, що фактично кинувши свою виборчу кампанію, вона проявила неймовірну відповідальність за події в країні.

 

Вона жінка,  навіть проста цивільна особа, але проявила набагато більшу сміливість, ніж кандидати в президенти - чоловіки й інші топ-політики. Поки вони жували соплі, Юля запропонувала хорошу ідею, яка при правильному втіленні в життя може допомогти нам організуватися і перемогти ворога в особі Кремля і Путіна.

Думаю  початковим для нас зараз є питання не політичного піару і навіть виборів, які під серйозною загрозою зриву. У данням момент дуже важливо допомогти добровольцям, які готові дати відсіч ворогові, налагодити взаємодію з регурярними частинами Міноборони і інших силових структур. Там є ще чесні офіцери , а з боку народу будуть справжні патріоти, готові захистити Батьківщину.

 

Сергій Таран, політолог

Я бачу в цій ідеї, в цій заяві колосальну відповідальність, але необхідно , щоб ідея мобілізаційних штабів дійсно перетворилася на справжні штаби, які будуть займатися відбором людей і їх координацією.

Слід визнати, що українська армія небоєздатна, нам потрібні зараз небайдужі люди, готові відстояти свою незалежність. Бо не може бути так, що ворожа армія просувається по українській території по 30 кілометрів на день. Іншими словами, нам зараз гостро необхідне своє «чудо на Віслі».

 

Зараз не важливо, хто саме очолить і допоможе рідній країні відстояти незалежність. Мені не важливо, хто це буде - політик, в.о. президента , чоловік або жінка.

 

У будь-якому разі, час ультиматимів і заяв пройшов, нам необхідні дії. Хто зараз діє, той і буде першим.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини