MENU

«Регіонали» і комінусти очухались і готуються до реваншу - Геращенко

2364 2

Олійника вигнали і зали Верховної Ради

Поява в Раді Калетника - Олійника, грубий шантаж з боку ПР і коммі від імені сепаратистів свідчать про одне - це угруповання очухалося і готується до реваншу. За підтримки Москви і деяких буйних жителів східного регіону.

 

Я, звичайно, за пошук компромісу заради єдності краіни, але без присядок в кніксенсі перед реваншистами, без зради наших принципів і всього, що для нас є важливим. Навпаки, ми повинні бути сильними у захисті принципів. Наша дипломатія має бути жорсткою: жодного міжнародного документу, якщо в ньому немає засудження анексіі Криму, підписувати не можна. Наша політика має бути рішучою: Олійника сьогодні виштовхали з ВР, але чомусь не дійшли до Калетника, невже і вправду домовилися? Боротьба з сепаратистами має бути справжньою.

 

Сьогодні я отримала відповіді на своі запити щодо відкриття кримінальних справ проти сепаратистів з депутатськими мандатами та щодо антизаконноъ діяльності одеського ТБ - каналу імені Ківалова " Академія", який був рупором сепаратизму і розколу. СБУ завело 28 справ щодо сепаратизму, ГПУ також розглядає дії Царьова і ко, чекаємо конкретної реакції. СБУ підтвердила, що ківалівський канал транслює антиукраїнські програми. Тим часом сам Ківалов носить значок нардепа України, хоч йому ще з 2005 року місце - в іншому місті.

 

В наших правоохоронних органів багато роботи і ми всі разом не дозволимо їм договорняк з реваншистами. Тим часом нацрада лише моніторить ефір, не приймаючи рішень. Думаю, ГПУ вже давно пора зайнятися і діяльністю цієі Нацради- там матеріалів на десяток томів буде. Також підготувала запити щодо суддів, які випустили так званого "Топаза"- думаю, варто перевірити іх на відповідність займаним посадам. І до військовоі прокуратури - щодо розслідування дій військових та їх командирів, які здали сепаратистам зброю і техніку.

 

Сьогодні прийшов час, коли військові зобов'язані бути вірними присязі і виконувати накази міністра, а ті, хто не готові - нехай ідуть у відставку до виїзду з частини на завдання. А за зраду потрібно відповідати всім. І політикам, і суддям, і військовим.

 

Iryna Gerashchenko


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини