MENU

Чи звільнять сепаратисти адмінбудівлі? Якщо олігархи перестануть їх фінансувати

1380 0

Нарешті. Вперше після української революції гідності Росія сіла за стіл переговорів з Україною у Женеві.

Нарешті Путін після анексії Криму зізнався, що там були їхні військові. Може піде далі - виведе своїх зі Східної України. Ми ж знаємо, що там купа працівників ФСБ - завербованих чи присланих.

Амністія сепаратистів. Буде багато обурених. Але це треба зробити. Бо серед сепаратистів багато звичайних "затурканих" людей, які піддалися на російську пропаганду. А її, між іншим, проводять з першого дня незалежності України. Вже не кажу про останні 4 роки.

Тим більше люди ображені - їх же кинув їхній президент. А новій центральній владі вони не довіряють. Багато людей, які захоплювали державні приміщення, не мали зброї. Тому амністія — адекватне рішення для людей, які не стріляли та не вбивали. Їх треба випускати і проводити свою пропаганду, у в'язниці цього не зробиш.

Чи покинуть сепаратисти будівлі? Думаю, так. За однієї умови. Якщо наші пропутінські олігархи на Східній Україні перестануть фінансувати сепаратизм. Судячи з учорашніх проукраїнських мітингів у Донецьку та Луганську, олігархи трохи заспокоїлися.

У Женеві домовилися про звільнення приміщень. Але строки й умови - має визначати наша влада. Треба вказати час. Якщо приміщення не звільнять, задіювати військових, Національну гвардію. Поважають завжди сильних. Ні ЄС чи Америки не зроблять за нас усе. Треба розраховувати на себе.

І ще одне нарешті.  Пройшла інформація, що ми перестали постачати обладнання для військово-промислового комплексу Росії. Це важливо. Бо на нашій землі вже гинуть люди.

Олександр РУСІН


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини