MENU

Чому саме виходці з Донецька вчергове намагаються розколювати країну, вимагаючи особливого до себе ставлення?

3814 22

 Вважаю вкрай небезпечними для цілісності і одужання країни всі ці загравання з сепаратистами, круглі столи з ними, безкінечні вимоги почути Донбас і тд.

Чому мої рідні Черкаси жодного разу не влаштували шоу з вимогою іх почути?

Чому злидні і жахи терпить Киів, беручи на себе левовий удар по відродженню країни?

Чому Західна Украіна зціпила зуби?

Чому саме виходці з Донецька вчергове намагаються розколювати країну, вимагаючи особливого до себе ставлення?

Ми ж це вже бачили в попередні роки. Ми маємо чітко заявити: ми будуємо країну РІВНИХ МОЖЛИВОСТЕЙ І ШАНСІВ, конкурентну, без особливого ставлення до якогось регіону, рівного діалогу Центру з усіма і при цьому беззастережної поваги регіонів до Центру.

Для діалогу потрібно дві сторони, а не лише Київ. Донбас також має почути Україну. Зрозуміти основне: згідно Конституціі земля , її надра, території належать НАРОДУ, а не конкретним Васі-Тасі, які надумали від'єднуватися.

Вони можуть подарувати РФ свою хату, написати дарчу на Путіна, це будь-ласка. Але ніхто нікого не наділяв правом відшматовувати шмат країни тільки тому, що він останні 20 років дивився ОРТ і слухав ПР і в нього хибна уява про світоустрій і рай на землі.

Сюсі-пусі з сепаратистами призводять до нових агресій з їх боку, вони точно не налаштовані слухати Киів, бо їм нашіптує Москва.

Так навіщо ми взагалі щось їм обіцяємо? Я проти нав'язуваної Кремлем виборності глав регіонів в цій вибухонебезпечній ситуації.

Нехай спочатку самі проведуть хоч одні чесні вибори, а нам потрібно стабілізувати ситуацію, надати регіонам більше прав в гуманітарній і економічній політиках, змусити місцеву владу працювати на людей, а не красти і за рахунок цього підгодовувати потім сепаратистів у Луганську, де 20 років править Єфремов-Тихонов( а не бандерівці).

Спочатку конституційна реформа зі збільшенням прав всіх регіонів- потім подумаємо про виборність губернаторів. Мер штепа в нас вже є.

Iryna Gerashchenko


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини