MENU

Те, що відбувається на сході України, не сепаратизм - це зрада

2203 7

Називати речі своїми іменами дуже важливо. Це визначальний момент усвідомлення істини - коли даєш подіям правильну назву. Тому не треба повторювати помилки з "зеленими чоловічками" . Не треба називати сепаратистами людей, що за гроші чи посади торгують Україною. 

Сепаратизм - це коли люди прагнуть відділити частину території для поглибленної автономії, або для створення самостійної держави. Те що відбувається на сході України не сепаратизм - це зрада. Державна зрада. І не ідеологічна, а підла, корислива. За гроші і посади, та амністію - бо більшість "людєй довєдьонних до отчаєння" - то люди з кримінального світу, злочинці.

Не автономії чи самостійності вони прагнуть. Заробити сьогодні на сьогодні і привести ворожих російських окупантів в наш дім. 

То ж я закликаю журналістів, оглядачів, політологів і всіх український громадян називати речі своїми іменами. 

Так нам страшно і боляче казати вголос - ворог, війна, зрада, запроданці. Але щоб пережити цей жах і вистояти, стати сильнішими , мусимо ставати обличчям до правди і в повний зріст, бо все ще тільки починається, нажаль. І зло не відступить без супротиву і без викриття - його треба назвати вголос і без страху і показати готовність дати відсіч.

Людмила ЩЕРБАТА


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини