MENU

На Сході та Півдні України з’явились сучасні «попандопули» від Путіна, - Томенко

1318 1

Микола Томенко нагадав, що свого часу в Радянському Союзі була чітка система пропаганди для того, щоб всіх діячів української історії зробити зрадниками, провокаторами або клоунами. В результаті такої пропаганди вдалося досягти відповідних результатів, особливо на Сході та Півдні України, у ставленні до певних історичних подій та персонажів.

Натомість те, що робить сьогодні Путін і його команда, так само нагадує сюжети, створені колись їхніми попередниками – пропагандистською машиною Радянського Союзу, вважає політик.

Він звернув увагу, що головними персонажами російської експансії на Сході та Півдні України стали постійні обрання «народних губернаторів» чи «народних мерів», здебільшого із числа тих, що мали проблеми із законом, займалися бізнесовим шахрайством або прямо чи опосередковано представляють криміналітет.

«Можливо, це той випадок, коли колишня антиукраїнська пропаганда зіграє злий жарт з тими, хто її організовував. Тому що, якщо проаналізувати походження, біографії, поведінку та характер обрання «народних» очільників так званого російського протесту на Сході і Півдні України, то більшість із них чітко лягають в доктрину сучасних Попандопуло від Путіна», – вважає Микола Томенко.

Микола ТОМЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини