MENU

Східні області зможуть дати рішучу відсіч окупантам - Тимошенко

521 3

Кандидат в президенти від партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко запевнила, що східні області готові дати рішучу відсіч російським окупантам.

 

Про це вона повідомила сьогодні у Дніпропетровську після відвідання блокпостів на кордоні області та після зустрічі з керівником Штабу національного захисту області Юрієм Березою.

 

Юлія Тимошенко повідомила, що на зустрічі з керівником Штабу вони обговорили питання зміни законодавства для того «щоб добровольці, які готові захищати Україну, мали можливість реалізувати своє право».

 

На її думку, це дасть трохи надії та впевненості усім тим людям, які «сьогодні переймаються кожним кроком Російської Федерації по відношенню до України».

 

Юлія Тимошенко запевнила, що Дніпропетровська область досить надійно захищена.

 

«Я сьогодні особисто відвідала блокпости які розташовані по всім кордонам Дніпропетровської області. Вони добре оснащені, кордони боронять патріотично налаштовані добровольці, які мають сили та натхнення зупинити диверсантів, якщо вони матимуть намір зайти на територію Дніпропетровської області. Уже були випадки коли блокпости на кордонах затримували диверсійні групи, які були потім ізольовані», - зазначила Юлія Тимошенко.

 

Вона також повідомила журналістам, що зараз відбуває до Донецька щоб продовжити переговори з людьми, які зараз блокують ОДА.

 

«Мета моїх переговорів у тому, щоб Донецька облдержадміністрація була звільнена від людей, які її блокували до сьогодення. Я не можу прогнозувати настільки успішними будуть переговори, але я вважаю, що такий діалог сьогодні дуже важливий, тому що він дає країні відчуття того, що можливо вирішити всі питання які, пов’язані з агресією, з блокуванням адміністративних приміщень», - підкреслила кандидат у президенти.

 

Вона висловила впевненість, що питання зняття блокади з адміністрації можна вирішити мирним шляхом і вона докладатиме усіх зусиль для цього.

 

На питання журналістів, що зараз у Донецькій області перебувати небезпечно, Юлія Тимошенко зазначила, що «якщо не їде ніхто інший - я зобов’язана їхати».

 

«У той час коли жоден політик високого рівня не їде, не веде переговори з людьми, які блокують у Донецькій і Луганській області приміщення, ми зобов’язані цим людям забезпечити діалог, знайти з ними спільну мову, яка одночасно буде спільною мовою з українцями, які мешкають на Півдні та Сході України. Тому якщо не їде ніхто інший – я зобов’язана їхати», - наголосила кандидат у президенти.

 

Юлія Тимошенко також висловила надію на успішний результат переговорів і пообіцяла журналістам повідомляти про їх хід.

Батьківщина


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини