MENU

Ківалов знову хоче залишити за собою можливість крутити судами

695 1

Людина, яка за своєрідне поводження із законами України отримала прізвисько "Підрахуй", знову хоче залишити за собою можливість крутити судами і суддями на свій розсуд.

Сергій Ківалов будь-що намагається зберегти свою владу у Вищій Раді Юстиції. Це такий орган, якому підконтрольні ВСІ СУДДІ. Законом "Про відновлення довіри до судової системи України" весь склад Вищої Ради Юстиції було звільнено і зараз йде обрання нових членів.

Вища Рада Юстиції складається з двадцяти членів. Трьох з них сьогодні має намір "делегувати" Ківалов через квоту Юридичних Вищих Навчальних закладів. Для цього в Одесі об 11.00 збираються підконтрольні "Підрахую" нібито "делегати" юридичних вишів за адресою Фонтанська дорога, 23 в корпусі Одеськюї юридичної академії. На цізбори не прислали своїх представників провідні юридичні виші Харкова, Львова і Києва.

Збори ці для Ківалова безперспективіні з точки зору закону, бо є УХВАЛА СУДУ, яка забороняє цим панам збиратися і когось від себе делегувати у Вищу Раду Юстиції. Однак словосполучення "Ківалов і Закон" – просто анекдот. Тому прошу дуже журналістів і усіх громадян, небайдужих до реформування, очищення судової системи від підрахуїв, приходити і фіксувати, як виконується ухвала суду.

Ну а членів Вищої Ради Юстиції від юридичних вишів невдовзі обиратиме УСЯ юридична академічна спільнота, а не "підрахуйська".

Наталя СОКОЛЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини