MENU

Якщо на Беларусь попруть «колорадські жуки», що залишиться беларусам?

1560 0

Обсяги готової продукції на заводських складах Беларусі досягли 80% місячного виробництва. Себто, більш як три тиждні у місяць країна батьки Лукашенка працює на склад. Не видно зрушень ні у розвитку Митного союзу (Беларусь, Казахстан, Російська Федерація), ні з перспективами т. з. Євроазійського союзу у тому ж складі. "Якщо Москва і дальше буде зберігати свої винятки у товарообігу, ми такий Союз не підпишемо" - говорить президент Беларусі О. Лукашенко. Все це він сказав вже після того, як намалював "страшну картину" розвитку подій у світі, насамперед, картину "протистояння" між Заходом і Сходом в Україні.

При чому тут Захід, якщо глава КГБ СРСР і секретар ЦК КПРС Юрій Андропов ще у 1982 році оголосив, що в СРСР побудовано не соціалізм, а невідомо що. Чи варто шукати винуватих на Заході, коли на кінець 1980-х років продовольчі прилавки в СРСР пустували, а дефіцити утворювали колосальні черги. При чому тут захід, якщо банда В. Януковича і М. Азарова обікрала свій народ настільки, що казна була спустошена, а Віктор Янукович рискав по світу у пошуках "фінансової допомоги", бо банді злодіїв все ще не вистачало.

Або ж. Олександр Лукашенко у свої лекції в Мінській хаті-читальні навів цікаву і цілком очікувану деталь, яка характеризує сутність економічних відносин в СНД і в Союзі Беларусі з Москвою: Беларусь змушена перераховувати Москві до 4 міліардів тільки за те, що нафтопереробні підприємства білорусів більш продуктивні, ніж в Московії. Тобто, Беларусь змушена віддавати те, що могла би спрямовувати на капіталізацію і розвиток у своїй країні. По суті, беларуси - поденщики, повинні жити тільки на свою зарплату. 

Багато чого ще наговорив лектор товариства "Знання" і по сумісництву президент Беларусі Олександр Григорович Лукашенко. А якщо на Беларусь попруть "колорадські жуки", що залишиться беларусам - будувати на свої зарплати і пожертви Брестську фортецю на сході чи звертатися за допомогою до Заходу?  

GOVER


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини