MENU

Добкін став виступати за єдину країну, але шляхом інтелектуальної крадіжки - Томенко

647 2

Добре, що сумновідомий через свої федералістичні погляди кандидат у президенти Михайло Добкін раптом почав використовувати передвиборче гасло «Єдина країна», але погано, що він не дотримується законодавства у сфері авторського права.

Так народний депутат, Голова Комітету з питань свободи слова та інформації Микола Томенко прокоментував передвиборчу кампанію одного з кандидатів у президенти.

Він висловив сподівання, що М. Добкін не лише у передвиборчих гаслах, а і на практиці почне виступати за єдину Україну та проти федеративного устрою нашої держави. Адже і абсолютна більшість громадян України (73,9%), згідно з останнім дослідженням «Українського демократичного кола», вважає, що Україна повинна залишатись унітарною державою. Більше того, з останніх подій стало зрозуміло, що ідею федеративної держави активно використовує і В. Путін як засіб виправдання військової агресії проти України.

Микола Томенко нагадав, що вже другий місяць українські засоби масової інформації проводять кампанію соціальної реклами на підтримку територіальної цілісності та єдності країни під гаслом «Єдина країна – Единая страна».

«Мені приємно, що я був учасником наради керівників українських каналів, які чітко висловилися за необхідність координації ЗМІ в захисті національних інтересів та територіальної цілісності України та ухвалили рішення про початок соціальної кампанії під гаслом «Єдина країна – Единая страна». Я вважаю, що це – перший і, сподіваюсь, не останній успішний приклад соціальної відповідальності медіа через соціальну рекламу. А тому, виходячи з логіки розуміння авторського права, чинного законодавства (я не кажу вже про етичні речі), в разі, якби команда М. Добкіна захотіла долучитися до цієї кампанії, вона як мінімум мусила би погодити це з керівниками українських ЗМІ-ініціаторами кампанії «Єдина країна – Единая страна»», – вважає Голова Комітету.

Підсумовуючи, Микола Томенко зауважив: «Добре, що ідеологи федералізму в Україні стали виступати за єдину країну, але погано, що – шляхом інтелектуальної крадіжки».

Микола ТОМЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини