MENU

Ахметов карає фанатів «Шахтаря» за виконання суперхіта про Путіна

2783 2

Керівництво донецького "Шахтаря" заборонило відвідування найближчого домашнього матчу на "Донбас-Арені" сімом уболівальникам клубу за виконання надзвичайно популярного серед українців хіта про Володимира Путіна, повідомляє Football.ua

Це рішення було прийнято після домашнього матчу "гірників" проти сімферопольської Таврії (2:1). Як зазначають оглядачі Champion.com.ua, на стадіоні під час матчу – і, відповідно, масового співу пісні про Путіна – були присутні особисто Рінат Ахметов та губернатор Донецької області Сергій Тарута.

Офіційною причиною покарання, за інформацією самих уболівальників, стало використання піротехніки у матчі з "Металістом", та виконання "політичних пісень".

Однак, як розповів Football.ua один з лідерів ультрас донеччан, фан-сектор різко відреагував на дії клубу: хлопці вирішили підтримати покараних за принципом "один за всіх, всі за одного". Тому у найближчих матчах фанати "Шахтаря" одностайно ігноруватимуть матчі донецької команди. 

Нагадаємо, коротка, але дотепна пісенна характеристика чільника кремлівського режиму вперше була презентована публіці у кінці березня фанатами харківського "Металіста" під час передматчевої ходи містом, і швидко стала чи не найпопулярнішою "кричалкою" українських уболівальників (обережно, ненормативна лексика).

 

5 канал


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини