MENU

Путін мріє про громадянську війну в Україні

2767 10

Другий день Росія продовжує звозити техніку до українського кордону. Україна підходить до певного фіналу воєнної кризи з Росією. Оскільки ми активізували бойові ресурси і почала несміливо їх використовувати для захисту. Росія у будь-який час може почати військову операцію на українській території з використанням військ. Вона про це оголосила.

Антитерористична операція на Донеччині тільки називається такою. Вона не мала успіху. Також не має відношення до антитерористичної, оскільки не була розгорнута з точки зору розуміння сучасної тактики. Це видно зі скупих повідомлень в інтернеті.

Тактика не відповідає ситуації, яка складалась на Сході. Оскільки не вдалося добитися звільнення заручників - це цілі міста та села, ліквідувати терористів чи взяти їх у полон.

В дійсності маємо поліцейську операцію. Яка розвивається досить мляво і непередбачувано. Все буде залежати від ескалації напруженості. Українським військовим треба міняти тактику і переглянути усю стратегію АТО. Переходити на точкові операції. Створювати спеціальні загони по десять-п'ятнадцять бійців спецпідрозділів. Варто зважити, якщо ми не будемо проводити подібні операції, то Путін доб'ється референдуму. А терористичні і сепаратистські рухи об'єднаються.

Антитерористична операція дала можливість сепаратистам та терористам добре підготуватися. Це озброїтись, залучити велику кількість людей. Включити у цей процес цивільне мирне населення. З кожним днем російська армія набуває досвіду. Військові психологічно звикають до реальної можливості почати воювати. Таким чином бойова готовність, яка складається з управління бойовими ресурсами і психологічної готовності, щодня зростає.

Україна має прийняти політичне рішення щодо реакції на погрози Путіна про початок військової операції. Змінити риторику. Щоб усі - уряд, військові, народ діяли одним фронтом.

Путін воює з Україною. Мріє про перехід до стану громадянської війни. Мета - анексія Сходу, федералізація України. Зрозуміло, що це останній крок до розпаду нашої держави.

Степан ГАВРИШ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини