MENU

Тимошенко переконана, що санкції третього рівня зупинять Росію

1545 6

Лідер партії ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко вважає, що санкції країн G7 третього рівня проти Росії будуть ефективними. Про це політик заявила під час інтерв'ю з телевізійною службою американської інформагенції The Associated Press.

 

«Потужність та інтенсивність цих санкції зупинить агресію Путіна проти України, (російських) військових буде відведено на свою територію, а дестабілізацію зупинено", - переконана Тимошенко.

 

"Зараз саме час для запровадження санкцій третього рівня. Тому я вітаю прийняття рішення про їх введення і сподіваюся, що, як було проанонсовано сьогодні, це будуть саме санкції, що стосуються банківської системи та енергетичної сфери (Росії)", - сказала вона.

 

Крім того Тимошенко заявила, що зараз увесь демократичний світ повинен бути разом задля протистояння імперським планам Росії.

 

"Путін мріє не тільки про підкорення України і Євразійського простору, він мріє про свій диктат на глобальному рівні", - наголосила вона.

 

Нагадаємо, що у суботу,26 квітня, на сайті Білого Дому було оприлюднено заяву, в якій оприлюднено рішення G7 щодо негайного посилення цільових санкцій проти Росії.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини