MENU

Гарантій, що вибори пройдуть в один тур немає - політолог

548 0

Сьогодні не існує гарантії, що не буде другого туру виборів президента. Так Gazeta.ua політолог Олексій Гараньпрокоментував пропозицію екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка про проведення президентських виборів в один тур.

"Звичайно, чим швидше у нас буде легітимний президент, тим краще. Але питання в тому, хто ним стане. Логіка Луценка зрозуміла, але є ще позиція демократичного вибору — своє слово повинні сказати виборці. Я точно знаю, що прізвище майбутнього президента закінчується на "ко". Ми бачимо, що зараз Порошенко відірвався вперед від Тимошенко, але кампанія продовжується. Якщо у нас є політик, який здатен виграти в один тур — це добре. Однак я думаю, що буде велика розпорошеність голосів, бо маємо велику кількість кандидатів", - зазначив він.

За словами експерта, на виборах має бути боротьба програм, ідей та команд. "Про це, до речі, Луценко теж говорить. Поки цього не вистачає. Ми досі концентруємося на особистостях. Під час виборів кандидати в президенти мають взяти на себе певні зобов'язання та чітко пояснити, в якому напрямку надалі буде рухатися країна, як збираються її змінювати, які будуть основні положення майбутньої політики. Саме для цього й проводиться передвиборча кампанія", - зауважив Гарань.

Нагадаємо, екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив, що з метою усунення хаосу на сході України і припинення подальшого розпалювання там сепаратизму вибори президента в нашій країні повинні пройти в один тур.

novosti-o


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини