MENU

Керівник штабу Порошенка Віталій Ковальчук є ставлеником групи Фірташа. ВІДЕО, ДОКУМЕНТИ

2788 5

“Розпорядник” партії “УДАР” Віталій Ковальчук є ставлеником групи Фірташа. Про це сьогодні на прес-конференції в Івано-Франківську заявив Юрій Соловей, якого минулої суботи було виключено з партії, - повідомляє Інтернет-видання versii.if.ua.

 

До свого виключення Соловей обіймав посаду голови міської партійної організації політсили та очолював фракцію «Удару» у міськраді. 

За словами політика, попри декларації про неучасть у владі, УДАР «розподілив» ряд керівних посад в уряді та структурних підрозділах виконавчої влади України. При цьому вони були розподілені в більшості між людьми, які не є членами УДАРу і мають відношення до фінансово-олігархічної групи Фірташа. «Заяви партійних бонз УДАРу про нібито неучасть у владі є цинічною брехнею», - сказав екс-ударівець. Окрім того, він розповів, що неодноразово звертався, у тому числі і письмово, до Віталія Ковальчука з вимогою надати інформацію щодо його візиту у Відень для зустрічі з Фірташем напередодні з’їзду «Удару», на якому було оголошено про підтримку Порошенка як кандидата у президенти. «Реакцією стало виключення мене з партії», - повідомив Соловей. Також екс-ударівець заявив, що рішення про підтримку партією Петра Порошенка «було прийнято кулуарно».

 

«Жодного попереднього обговорення на рівні низових партійних організацій, на рівні міських партійних організацій, обласних партійних організацій, на рівні політради національної партії, - такого рішення не було. За півгодини до початку проведення з’їзду делегатів було проінформовано, що кандидатом на пост президента України буде не Кличко, а Порошенко», - розповів Соловей.

 

«Висунення кандидата у президенти відбувалося усупереч волі обласних організацій», - сказав він.

 

 

 

 

Нагадаємо, що 1 квітня керівником виборчого штабу кандидата в Президенти України Петра Порошенка призначили народного депутата із фракції партії УДАР Віталія Ковальчука. Про це після засідання фракції оголосив лідер УДАРу Віталій Кличко.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини