MENU

III Світова війна та Україна

2098 1

III Світова війна та Україна або перелік питань та відповідей на актуальні питання сучасної історії України. Відчуття ведучого Hromadske_tv після тримісячних розмов з гостями і просто нормальними людьми на вулицях українських міст.

1. 28 лютого 2014 р. Путін розпочав ІІІ Світовову війну.

2. Як і 1941 р., територія України стала театром бойових дій. Тепер поміж Росією – правонаступником СРСР та її колишніми союзниками – США та країнами ЄС.

3. Справжня мета Путіна не Україна – вона йому даром не потрібна. Його реальна мета – повернути Росії втрачений після розпаду СРСР унікальний геополітичний статус.

4. Політичний взірець для Путіна, його ідеал недосяжний– Сталін. Як і Сталін Путін готувався до цієї війни всі роки перебування при владі, тобто від 2000 р.

5. Всі внутрішньоноплітичні перетворення в Росії, яких він домігся, всі його інвестиції в завнішню політику, в Україну, українських політиків, в політиків західних тощо, все це було підпорядковано одній меті – підготовці до війни.

6. Перша мета цієї війни – остаточно і надовго сцементувати російське суспільство навколо історично зрозумілого пролітичного проекту “Москва – Третій Рим, четвертого не буде”. Навіть якщо “доведеться” застосувати ядерну зброю.

Для захисту російськомовних на Брайтоні, наприклад. Мета друга – примусити Захід боятися і рахуватися особисто з ним, більшим і значущим за Обаму, Меркель, Ромпея та інших разом узятих.

7. 22 лютого 201 р. остаточно припинила існування проголошена з переляку комуністами “незалежна” Україна. Так і записали в Акті проголошення державної незалежності “Виходячи із смертельної небезпеки, яка нависла була над Україною”…

8. Українська держава втратила правосуб’єктність. Залишилися територія, населення, недоїдки колишнього державного апарату.

9. Вперше за останні століття Україна об’єктивно опинилася на стороні коаліції переможців.

10. В історичному аспекті питання, яке стоїть перед громадянами, з одного боку та населенням з другого, формулюється так: або “збереження” територій, або збереження українського народу всіх національностей та віросповідань”. 

Далі буде..

Данило Яневський


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини