MENU

Вибори президента України - це програш стратегії Путіна

1243 2

Про заплановані резонансні вбивства та замахи на життя політиків високого рівня з метою дестабілізації політичної ситуації в Україні з боку нашого східного сусіда-агресора я попереджав ще у серпні минулого року, одразу після перших оскалів Кремля на євроінтеграційні наміри України. 

Сьогодні ми маємо першу жертву, вбивство якого навіть не планувалось, а навпаки, спрацювала витончено підготовлена операція, попереджальний каральний акт.

На моє переконання, це не останній замах на дієвого керівника міста, державного чиновника, варто очікувати більш приголомшливих актів з метою не допустити проведення чесних та демократичних виборів президента.

На сьогодні у агресивного східного сусіда, окрім глобальних стратегій, є одна найстратегічніша - зірвати вибори легітимного керівника країни, який може очолити націю, та дати гідну відсіч агресору.

Не виключаю вбивство одного з кандидатів на пост президента України, аби гарантовано досягти поставленої мети. Якщо хтось сумнівається в таких планах кремля - втратив зв'язок з реальністю.

Безумовно, це не буде кандидат від демократичного табору, навпаки, кандидат з проросійським планом та програмою, аби унеможливити проведення виборів на сході країни.

Адже при реалізації такого маніакального плану виборець східного регіону залишається позавиборчим процесом (так думають в кремлі). Також, одна із кандидатів на пост президента може організувати штучний напад, аби виправити свій "електоральний крах".

На кону поставлена не тільки майбутнє нашої країни, яка потерпає від глобального конфлікту двох світів та цивілізацій, на на кону стоїть майбутнє та успіх заходу, тому вважати вибором президента просто необхідним кроком для стабілізації політичної ситуації надто наївно.

Вибори президента України - це програш стратегії Путіна.

Якщо нація обере президента в першому турі, проігнорувавши провокації та можливий резонанс - ми виграємо імператора маніакальної імперії.

Якщо підемо іншим шляхом - програємо не ми, програє демократичний світ, а ми просто будемо знищені як нація, народ, країна, держава.

Pavlo Nuss


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини