MENU

В Горлівці за відмову вивішувати прапор «Донецької республіки» нападають на квартири

933 0

Сьогодні о 01.30 ночі у Горлівці терористи напали на квартиру голови Зайцівської селищної ради (вона входить до складу м. Горлівки). Напад стався після категоричної відмови Зайцівської селищної ради добровільно вивісити замість українського прапора, прапор так званої ДНР. 


Атаку на приватне помешкання підготовленому і озброєному голові смт Зайцеве Володимиру Весьолкіну з допомогою неозброєної міліції вдалося відбити (це було ще до захоплення терористами міськвідділу міліції). Проте родина боїться повертатися в свою квартиру. 


Десяток озброєних терористів можуть за ніч здійснити десяток нападів у непередбачуваних місцях. Для того, щоб захистити всі об’єкти від нападів потрібні тисячі озброєних військових. Але і за такої умови знайдеться будинок, який можна захопити. Тож єдиний висновок - для справжньої перемоги над терористами потрібна рота справжніх спецназівців. Повторюю – справжніх, які не чекатимуть чергового нападу, а знищать ворогів державності і безпеки у найбільш непідходящий для них момент.

Олександр БРИГИНЕЦЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини