MENU

«Регіонали» розпалили вогнище на Донбасі, з яким тепер не можуть впоратися

1686 3

Дивлюся Шустер-лайфську розмову з кандидуючим у Президенти Бойком і доходжу до висновку:

Бойко крутиться мов гадюка під вилами. Він боїться "донецьких сепаратистів" — регіонали за вказівками своїх московських хазяїв розпалили вогнище, з яким вони тепер не можуть впоратися.

Ми маємо залишити регіоновських депутатів, які претендували на те, що вони представляють інтереси мешканців Донецької і Луганської області, які виступали від їх імені, відповідальними за стан речей у цьому регіоні.

Їх треба попередити, що ми маємо суттєві претензії до всіх них. Хай вони вирішують "вопросы, которые волнут жителей Донбасса", хай вони "заспокоюють Донбас", хай вони "налаштовують коопераційні поставки донбаських підприємств", але хай вони роблять це без нас. Їм не місце в нашій майбутній країні (для цього треба актуалізувати повний список цих "захисників Донбасу").

Або вони мають привести весь цей регіон, всі його населені пункти повністю під дію діючої сьогодні Конституції України. Будь які розмови про зміни можливі, але вони мають відбуватися тільки з тими, хто визнав цілісність України, приоритетність на всій її території її Конституці і Законів, її герб і прапор. Той, хто з цим не згодний, сам визначає свою долю жити без нас (ми — це більшість, яка все зазначене вище визнає!).

В той же час, я думаю, що решта населення нашої країни здатна захистити і відстояти своє право на вільну Україну. Ми маємо боротися за своє право на свою країну! І проти збройних сил ворога це можна зробити тільки зі зброєю в руках! Ми маємо вимагати цього від сьогоднішньої влади. 

Андрій Івков


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини