MENU

СБУ встановила особу диверсанта«Абвера». Він є громадянином РФ, але має паспорт України

1662 4

Встановлено особу одного з ключових учасників злочинної диверсійної групи "Стрєлка". Про це інформує Антитерористичний центр при Службі безпеки України. 

В В рамках Антитерористичної операції СБУ контррозвідкою Служби безпеки України встановлено реальне ім’я та прізвище одного з ключових учасників злочинноїдиверсійної групи «Стрєлка».

Диверсантом з позивним «Абвер» («Адлер»), який фактично є правою рукою «Стрєлка», є громадянин РФ Здрилюк Сергій Анатолійович. Ця особа має також паспорт громадянина України.

Здрилюк С.А народився 23 липня 1972 року на Вінниччині, тривалий час проживав у Криму.

 

Саме на території АР Крим він пройшов спеціальну підготовку і 12 квітня 2014 року у складі групи «Стрєлка» прибув у Донецьку область для участі у масштабній диверсійній операції та тероризуванні мирного населення.

 

Службою безпеки з’ясовано, що «Абвер» разом з членами розвідувально-диверсійної групи у складі понад 30 осіб під командуванням Стрєлкова 13 квітня 2014 року вчинили озброєний напад на співробітників СБУ, під час якого загинув один співробітник СБУ і троє були поранені.

 

 

Також встановлено причетність «Абвера» до викрадення у Донецькій області представників ОБСЄ.

 

 

В рамках кримінального провадження №22014000000000117 (частина 1 статті 258-3) СБУ вживає усіх заходів для затримання цього злочинця та притягнення його до відповідальності.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини