MENU

Учорашні безлади в Одесі проплатили Арбузов та Клименко - СБУ

1028 5

Провокації, які відбулися вчора, 2 травня, в м. Одеса, та призвели до зіткнень і масових жертв серед людей, сталися за зовнішнього втручання. Про це повідомляє прес-центр Служби безпеки України.

 

Фінансували масові заворушення в Одесі колишні високопосадовці уряду Януковича, які переховуються у сусідній державі – Сергій Арбузовим та Олександр Клименком.

 

Події за участі незаконних військових формувань з території невизнаного Придністров’я координувалися диверсійними групами з Російської федерації.

 

В результаті спецоперацій, проведених Службою безпеки України у Харкові, Одесі, Миколаєві та Херсоні, терористи-найманці залишилися без місцевої підтримки.

 

Разом з тим, профінансована колишніми високопосадовцями диверсія в українському місті Одеса, була спрямована на зрив стабільності на Півдні України, та за задумом організаторів, мала стати початком масштабної дестабілізації у решті південних регіонів нашої держави.

 

Завдяки активній позиції місцевих мешканців, вдалося зірвати зухвалий задум злочинців та спеціальних служб РФ.

 

СБУ спільно з органами МВС ведуться оперативно-слідчі заходи, спрямовані на ідентифікацію як постраждалих внаслідок подій в Одесі, так і їх організаторів.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини