MENU

Про стратегічних партнерів України

5078 15

Вже найтугодумнішим стало зрозумілим, що ні Ганс, ні Джон, ні Сміт не буде захищати нас від агресивного, знахабнілого Івана. Це наша справа і тільки наша.

 

Мене питають: хто є стратегічними партнерами України в наш час? Я відповідаю: один з «стратегічних партнерів» – Господь Бог, а другий – це український народ.  Вони є   визначальними  стратегічними партнерами, Один з яких є незрівнянно Вищим Суб’єктом – це  Творець.  Вони є стратегічними партнерами для мене, і кожного українця, який розуміє  про що йдеться зараз на Землі. Українцями я вважаю тих громадян України, які люблять її як свою Батьківщину, які відчувають себе її синами та дочками і  служать їй во славу Божу.

 

Що стосується інших держав, то з ними треба говорити саме з цих позицій,  визначивши хто з них хотів би, щоби постала саме така держава Україна, яка живе керуючись Божими заповідями, настановами і  працює на користь українського народу. І з такими треба налагоджувати партнерські, чесні, стратегічні стосунки. Оце і будуть справжні партнери.

 

Від тих, хто не хоче становлення такої України, заважає їй, воює з нею – від таких ми зобов’язані  Україну боронити.  Самостійність може вибороти лише повсталий, озброєний народ, свідомий своєї мети. До речі, Путін допомагає нам її собі усвідомити.

 

Виходячи з цих базових засад слід  констатувати, що Україні  не має за чим йти в ЄС,  вступати  в Зону вільної торгівлі з ЄС, ні, тим паче, в  Митний  Союз. Ні там, ні там ніхто не буде утверджувати  нашу самостійність, не буде думати і плекати інтерес українського народу.

 

Український народ займеться самообороною від російського загарбника сам. Вже найтугодумнішим стало зрозумілим, що ні Ганс, ні Джон, ні Сміт не буде захищати нас від агресивного, знахабнілого Івана. Це наша справа і тільки наша. А не  НАТО, на що так надіялися недорослі від політики. В  захисті нашої самостійності надіятися треба на Бога і себе, а не на інших.  Бачите що і Великобританія, і США   виявилися  неправдомовцями, щодо своїх міжнародних зобов’язань перед Україною.

 

 Правда Господня – не та, що у кожного своя. Вона одна. І людина, і народи або з нею, або з батьком брехні.  В останньому випадку йде руйнація і людини і суспільства, а тепер і людської цивілізації.  «/Тчуть лихо пристрасті. Й не воля Неба,/А в душах лжа до згуби нас веде./» (Д. Мередіт). Єднаємося в цій Правді, тоді не встоїть проти нас брехлива, злодійкувата Росія, велика копія банди злодіїв і брехунів Януковича, і нею (Росією) пригрітої.  

 

Олександр СУГОНЯКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини