MENU

Яценюк зустрівся з визволеними інспекторами ОБСЄ. ФОТО

1551 1

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк у київському аеропорту зустрів військових інспекторів ОБСЄ, які були визволені з заручників у Слов’янську. Про це повідомляє офіційна сторінка уряду в соціальній мережі Фейсбук.

Серед них - громадяни Чехії, Польщі та Данії. Також були звільнені п’ять громадян України – Ігор Туранський, Олександр Матвієнко, Валерій Удод, Олексій Плющев та Андрій Колодка.

В аеропорту їх зустріли Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк, Міністр закордонних справ Андрій Дещиця, заступник Міністра лборони Ігор Кабаненко, Надзвичайний та Повноважний Посол Федеративної республіки Німеччина в Україні Крістоф Вайль, Надзвичайний та Повноважний Посол Чеської Республіки в Україні Іван Почух, Надзвичайний та Повноважний Посол Королівства Данія в Україні Мерете Юль, Тимчасово повірений у справах Польщі в Україні Даріуш Гурчинський.

Арсеній Яценюк висловив співчуття сім’ям загиблих в трагічних подіях в Україні: «Це повинно стати сигналом для всіх. Примирення і мир – це єдиний шлях, як врятувати Україну і зробити її процвітаючою європейською державою».


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини