MENU

У Маріупольській міськраді перебуває 60 осіб із великим арсеналом вогнепальної зброї

1614 13

Мені повідомили подробиці подій в Маріуполі. Вчора терористи захопили на нашому блок посту в селі Рибацьке під Маріуполем п'ятьох військовослужбовців-срочників 72 бригади Міноборони. Хлопців перед цим "сердобольні" місцеві жителі нагодували отруєною їжею, очевидно, з клофеліном.

Солдат разом із викраденою у них зброєю - кулемет, 5 автоматів, гранатомети - терористи привезли до захопленого приміщення міськради. Ще двох солдат захопити на посту не вдалося: їх організм виявився сильнішим, тому на них отрута не так сильно подіяла. Молоді хлопці - герої, відбивалися, один з них висмикнув чеку з гранати і пообіцяв підірвати себе разом із терористами. Ті боягузи зразу розбіглися за памперсами.

У результаті кількагодинних переговорів командира бригади і нового керівництва місцевої міліції, а також погроз застосувати зброю, злочинці звільнили заручників, але їх зброю не віддали.

Зараз у Маріупільській міськраді перебуває близько 60 осіб із великим арсеналом різної вогнепальної зброї. Поки ця терористична зараза не розповзлась далі, спецслужби мають її невідкладно і рішуче ліквідувати. Інакше знову матимемо повен підвал бранців, як у Слов'янську і Луганську

Олег Ляшко


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини