MENU

За 20 днів до виборів Росія почала нову інформаційну атаку

3549 11

За 20 днів до виборів, у розпал виборчої кампанії Росія почала нову інформаційну атаку, щоб викривити образ України у світі і послабити підтримку її Заходом. 


Сьогодні, вилізла така собі Громадська рада РФ, яка пробує протягнути одразу дві каки стосовно України: 


1) Намагається через ООН і Раду Європи перенести вибори. Це небезпечно, а) оскільки Путін знову витягуватиме "легітимного" Януковича, через якого озвучуватиме свої українофобські, імперські плани; б) росіяни вплоть до третьосортного радника іменуватимуть київську владу не інакше, як "люди, які називають себе владою" і відноситимуться аналогічно; в) законно обраний президент (попри його прізвище) зможе стати повноправним керівником, центром внутрішньо і зовнішньополітичного курсу, стане повнопраіним Головнокомандувачем. 


2) Пробує подати на Україну до ЄСПЧ за трагедію в Одесі. Це більше політтехнологічний хід, щоб очорнити Україну і показати, що тут розправляються з власним народом не гірше, чим Пол Пот у Камбоджі. При цьому у Громадській раді скромно замовчують, що активну участь у Одеських сутичках брали громадяни РФ, чиї документи знайшло і оприлюднило СБУ.

 

У цьому ключі є правильною позиція в.о. президента О.Турчинова, який сьогодні у телефонній розмові з Ангелою Меркель чітко підкреслив, що те ж АТО на Сході проводиться виключно проти диверсантів і терористів, а влада найбільше прагне "проведення чесних і прозорих виборів".

 

Судячи із пізніших повідомлень ЗМІ, пані Меркель повністю погоджується з доводами української сторони і згодна сприяти у стабілізації ситуації.

 

2. Наближається 9 травня. Для Росії це єдиний шанс найближчим часом провести серію провокацій і дестабілізувати ситуацію в Україні перед виборами.

 

У цьому ключі не можна не відзначити спільну роботу херсонської Самооборони, міліції, СБУ, прикордрнників і активістів по вилову диверсантів, що їхали з Криму в Одесу. 


А ще аналогічні заходи по роботі у столиці. Це і створення 9 блокпостів і ретельні перевірки готелів, хостелів і зйомних квартир. 


До 9 травня лишається кілька днів - чим більше диверсантів буде спіймано і нейтралізовано - тим спокійніше пройдуть свята на українських вулицях.

 

Крім того, не можна не відзначити ініціативу прикордонної служби по введенню позначки для заїжджих гастролерів про відмову у в'їзді, так буде легше повертати додому на Кубань всяких казаков і іншу путінофільську шваль.

 

3. Проведення АТО у Слов'янську продовжується, хоча противник ще тримається досить міцно. Крім того, не варто забувати, що маємо справу з професійно підготовленими диверсантами, які мали досвід участі у воєнних операціях. Наші військові, на жаль, 23 роки незалежності мали небагатий досвід у цьому. Крім того, досі є труднощі з забезпеченням успішно розграбованої армії - зокрема, не вистачає тих же бронежилетів, близько 10 тисяч штук. Тому сьогодні знову мінус один Мі-24, збитий бойовиками, та вбито 4 українських військових. Проте, навіть попри це, Слов'янськ міцно взятий в кільце, наші військові контролюють телевежу.

 

Важливо також наголосити, що до антитерористичної операції, яку проводять ЗУ, Нацгвардія, СБУ, тощо були залучені і колишні "беркутівці", про що наголосив в.о. Голови АП Сергій Пашинський.

За його словами, всі, хто пройшов переатестацію і виявивсь не причетним до кривавих подій на Майдані, були допущені до подальшої служби в МВС.

 

Це правильне рішення, оскільки, навіть у дискредитованого самим собою Беркуту є люди, окремі з них навідсіч відмовлялись їхати бити людей у Київ, тому зараз хай не котам удома хвости крутять, а доведуть, що вони не дарма носили крапові берети і отримували непогані кошти від держави. Як кажуть, не лише Нацгвардія має боронити державу)

Marina Daniluk-Yarmolaeva


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини