MENU

Хто врятує Україну

1255 3

Одеська трагедія знову говорить – справжня самооборона в рази ефективніша, ніж офіційна міліція в її нинішньому становищі. За свідченнями очевидців, захисники Одеси не лише відбивали збройний напад провокаторів, але й зупиняли самосуди над ними ж та допомагали гасити пожежу в Будинку профспілок.

Висувати лідерами справжніх патріотів, які поєднують мужність із гуманізмом; які пов'язані не схемами, а бажанням врятувати Україну – зараз завдання номер один.

Інакше ми не встоїмо.

Лідери президентських виборів – залиште боротьбу між собою! Сідайте і домовляйтеся, щоб вибори пройшли в один тур. І не тільки про свої майбутні посади. Головне – про те, як зробити, щоб держава стрімко почала мобілізовувати найкращих для захисту себе.

Парламентські партії, так само – включіть хоча б інстинкт самозбереження. Діліть посади по квотах не серед своїх членів, а серед тих, хто прикрасить ці посади результатами. Вам врешті решт ця слава і дістанеться. Інакше ви увійдете в історію як партії, за яких Україна знову зникла.

Уповноважений з прав людини Валерія Лутковська зробила сьогодні важливий прецедент – оголосила відкритий конкурс з відбору представника у ключовий орган для підбору суддів – їхню Вищу кваліфікаційну комісію. Хай парламент, прокуратура, з'їзд суддів візьмуть приклад і так само номінують представників у цю комісію та Вищу раду юстиції. Відкриті конкурси дадуть шанс прийти до наглядових за суддями інстанцій незаплямованим та результативним людям. Вони зможуть очистити суди. А якщо ми створимо правосуддя – це стане потужним поштовхом для бізнесу, для захисту громадян та рівності перед законом посадовців.

Саме за допомогою відкритого конкурсу ми з Тетяною Чорновол формуємо п'ятірку членів комісії, яка за законом по початок очищення судів має перевірити суддів, що санкціонували терор Майдану, разом із суддями, чиї рішення скасовував Європейський суд. Обираємо більше ніж зі 100 кандидатів і вже бачимо, що в Україні більш ніж достатньо людей, готовий їх професійно послужити навіть на волонтерських засадах.

Так само нових справжніх командирів вкрай потребують СБУ, Генпрокуратура, МВС та Збройні Сили. Тим, хто знає, як їх очистити, як в умовах війни реанімувати ці напівживі організації, частина яких віддає життя за Україну, а частина – продає її разом з колегами – давайте знати, як Вам допомогти – [email protected].

Найкращих – нагору!

Єгор Соболєв


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини