MENU

«Для зриву виборів проросійські сили готують замах на Тимошенко», - Власенко. ВІДЕО

1124 3

Інформація про організацію замаху на кандидата в президенти Юлію Тимошенко є частиною плану по розхитуванню ситуації в Україні, спрямованого на зрив виборів президента України. Про це сьогодні на брифінгу повідомив народний депутат Сергій Власенко (фракція "Батьківщина").

Власенко нагадав, що сьогодні вночі кандидат у президенти України Юлія Тимошенко отримала офіційне повідомлення Служби безпеки України про організацію проти неї терористичного акту.

За словами Власенка, керівництво СБУ та МВС запевнило його, що інформація отримана ними "з абсолютно надійних джерел".

"При цьому силовики вважають, що загроза виходить від проросійських сил, оскільки ви знаєте жорстку позицію Юлії Володимирівни щодо питання, пов'язаного з російською агресією і з тим, що витворяють спеціальні підрозділи на території України", - зазначив Власенко. - Ми не виключаємо, що це є частиною плану по розхитуванню ситуації в Україні, спрямовану на зрив виборів президента України".

"Ми вважаємо цю загрозу серйозною і ми здійснимо всі кроки по забезпеченню захисту здоров'я і життя кандидата у президенти Юлії Тимошенко. Ми не виключаємо, що це є частиною плану по розхитуванню ситуації в Україні, спрямовану на зрив виборів президента України", - заявив Власенко.

Він також звернувся до представників міжнародного співтовариства з проханням уважно поставитись до цієї надважливої інформації та вжити всі необхідні дії, в тому числі в переговорному процесі з керівництвом РФ, щоб уникнути найгіршого наслідку.

"Позиція кандидата у президента Юлії Тимошенко та її команди полягає у тому, що вибори, перший тур яких має відбутися 25 травня, повинні відбутися беззаперечно для того, щоб новообраний президент міг стабілізувати ситуацію в Україні та запобігти сценарію по розколу України", - підкреслив народний депутат.

INTV


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини