MENU

Турчинов дав Путіну зрозуміти, що з терористами Україна розмовляти не збирається

3441 7

В.о. президента, спікер парламенту Олександр Турчинов заявив, що із озброєними злочинцями, на руках у яких людська кров, цивілізовані держави розмову не ведуть. Це він зхаявив у тому числі, коментуючи заяви президента Росії Владіміра Путіна, щодо мжливості перенесення так званого "референдуму", який хочуть організувати антиукраїнські сили на Донбасі.

«Українська влада ніколи не проводила каральних операцій на Сході країни. Силові структури захищають життя та здоров'я громадян в межах антитерористичної операції, яка проводиться проти терористів, диверсантів та інших злочинців, які вбивають, катують, викрадають наших громадян", - заявив Турчинов.

За його словами, мета влади - забезпечити стабільність та економічний розвиток демократичної незалежної України, "мир, спокій та безпеку українців". "Ми повинні захистити територіальну цілісність країни та звільнити тимчасово окуповані території", - зазначив керівник Парламенту, додавши, що українська влада готова до діалогу з тими, хто хоче говорити ідомовлятися щодо конкретних питань розвитку єдиної України.

"Ми готові обговорювати ці питання з представниками місцевого самоврядування, з громадськими активістами та п{PAGEBREAK}ідприємцями Донецької і Луганської областей, однак із озброєними злочинцями, на руках у яких людська кров, цивілізовані держави розмову не ведуть. Відповідно до закону їх знешкоджують", - сказав він, наголосивши, що під оголошену для жителів східних регіонів амністію потраплять тільки ті, "хто добровільно складе зброю та звільнить приміщення і хто не причетний до вбивств та інших тяжких злочинів".

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини