MENU

Балога агітує за Порошенка по ресторанах Закарпаття

922 5

Як стало відомо з достовірних джерел вчора, 8 травня голова Закарпатської ОДА Іван Балога приїжджав на Тячівщину для зустрічі з головами місцевих рад, повідомляють Новини Закарпаття. 

Попередньо метою візиту було обговорення проектів Височіни. Однак на розмову, що відбулася у ресторані «Феєрія», приїхав сам пан Балога, який говорив в основному про президентські вибори.

Іван Іванович нагадав присутнім, що він представляє і підтримує кандидата Петра Порошенка на Закарпатті. І саме Порошенко має всі шанси обігнати Юлію Тимошенко і стати новим президентом України. 

Також Іван Балога наголосив як треба «правильно» провести вибори у кожному населеному пункті і за кого голосувати. Чим самим надав привід для породження черговоїворожнечі серед керівників сіл та місцевої влади, як це вже було на попередніх парламентських виборах. 

Тепер голови сільрад постали перед дилемою — як догодити Балогам і не зіпсувати стосунки з керівництвом району, яке представлено ВО «Батьківщина». Адже не секрет, що від результатів президентських виборів залежатиме подальша доля перебування на посаді чинного голови РДА. 

Тож чи піддадуться сільські голови тискові Балоги та чи підтримають свого земляка, дізнаємось вже найближчим часом.

Блоги Голосу Карпат


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини