MENU

СБУ затриамала ще двох російських диверсантів. ВІДЕО

2734 10

Службою безпеки України отримано чергові докази безпосередньої участі спецслужб Російської Федерації у подіях, які відбуваються на Сході України.

Про це UAINFO повідомили у прес-службі СБУ.

8 травня ц. р. при спробі незаконного перетину державного кордону України поза пунктом пропуску в Луганській області співробітниками СБУ та Державної прикордонної служби затримано двох громадян РФ, які за завданням російських спецслужб мали взяти участь у заходах екстремістського характеру.

За свідченням одного з затриманих, громадянина РФ С.Запланова, безпосередньо перед від’їздом до України він отримав інструктаж та завдання від співробітника ФСБ РФ, який надав сприяння у перетині державного кордону. Завданням Запланова була участь у акціях «Народного ополчення Донбасу» та збір розвідувальної інформації щодо соціально-політичної ситуації в регіоні та організацій, які діють на території Донеччини та Луганщини, з метою створення «керованої ідеологічної російської позиції» у східних областях України. 

Як розповіли затримані громадяни РФ, вони входять до політичної партії Е.Лімонова «Другая Россия», членів якої російська сторона активно використовує для засилання на територію України в якості, так званих, «ополченців».

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини