MENU

Тимошенко переконана, що Крим буде українським. ВІДЕО

1479 10

Після президентських виборів Україна та легітимно обраний президент матимуть важелі впливу у переговорному процесі щодо врегулювання ситуації на Півдні та Сході країни та повинні показати світові історію успіху країни. Про це заявила кандидат в президенти, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко на мітингу в м.Кілія Ізмаїльського району. Про це повідомляє прес-служба України.

 

За її словами, тільки легітимна влада може говорити  з усіма на рівних.

 

"Поки у нас немає всенародно обраного президента, з нами просто не розмовляють на рівних. А нам потрібно це зробити. З президентом Росії потрібно говорити, розуміючи нашу силу",- наголосила Тимошенко.

 

За її словами, "у XXI столітті не повинні гинути люди в мирній Україні, а новий президент зобов’язаний знати, як говорити з президентом Росії, з усім світом, щоб світ став сильнішим, щоб всі ці дії проти України зупинити".

 

Вона  також нагадала, що президент одночасно є Верховним Головнокомандувачем країни і він мусить створити нову систему захисту країни.

 

"Якщо ми хочемо миру, якщо ми хочемо бути господарями своєї країни, якщо ми хочемо захистити своїх дітей,  ми просто зобов'язані мати сильну армію і вона в нас буде", - запевнила Тимошенко.

 

 

Вона також наголосила, що вірить у те, що не буде війни і що Крим буде українським, бо десятки тисяч добровольців ціною свого життя готові боронити Україну, а світові не потрібна " політика агресії та війни", яку нав'язує Росія.

 

"Крим буде наш. Не тому, що ми  будемо його брати силою зброї, а тому, що сьогодні увесь світ зрозумів, що якщо світ не захистить Україну, то потім ніхто не захистить світ. І тоді нова політика агресії і війни стане новою реальністю для усіх країн",- наголосила вона.

 

За словами Тимошенко, "в нашій країні  б'ється душа Європи" і підкреслила, що "світ вірить в нас".

 

"На нас лежить велика відповідальність показати історію успіху в нашій країні і ця історія успіху торкнеться кожного з вас, вона не може бути без вас і це означає, що нам доведеться багато чого зробити, я впевнена, що ми з усім впораємося", - підкреслила кандидат у президенти.

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини