MENU

Спільниця Богатирьової подала в суд, бо боїться тюрми

1909 3

На Центр Протидії Корупції нарешті подали в суд  Нам багато погрожували, але раніше ніхто не наважувався. Всі розуміли, якими клоунами будуть виглядати. 

Але знайшовся герой, вірніше гороїня. Директор державного фармзаводу "Інадар" Люба Вишневська . Так-так, саме та манячка Вишневська, яка разом кривавою Райою Богатирьовою пиляли на закупівлях життєвонеобхідних ліків. На їх совісті смерті пацієнтів, які не отримали лікування проти СНІДУ, туберкульозу та цілого ряду вакцин. Схеми Вишневської гарно описані тут

Завершимо портрет цієї клепто-манячки документом, який доводить, що інсулінові ручки (які впарювали нашим діабетикам), виробляли прибиральниця, ліфтер і вантажник. Це при тому що мінімальне порушення дозування може призвести до смерті пацієнта. 

А в суд Вишневська подала тому, що саме через наші матеріали та дії її чекає тюрма. (Так Люба, тебе чекає тюрма, і навіть підкуп окремих слідчих і прокурорів (привіт, пацанчики) тебе від неї не врятує.) Вона хоче судового рішення, яке б визнало наші матеріали, а особливо частину ось цього звіту про Індар, - недостовірними. Вишневська отримає шок від обсягу доказової бази, яку ми надамо в суді  Сподіваємося, відкачувати її будуть ліками, купленими у неї ж ...

Запасайтеся поп-корном, буде весело і цікаво . Єдине в питання до правоохоронних органів вже нової влади: мужики, а якого чорта, Люба Вишневська все ще не сидить? Так само як м'ясники-заступник Богатирьовою - Богачов і Толстанов? Ми ще трішки почекаємо і почнемо ці питання публічно ставити... Ато ж не можна все на АТО списувати.

Vitaliy Shabunin


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини