MENU

Путін разом із Партією регіонів брешуть про ущемлення росіян

789 1

Почув чергові виступи представників Партії регіонів, комуністів та керівництва Росії про "ущемлення" російськомовних громадян в Україні. Це брехня. Можу довести з власного життєвого досвіду.

Моя мати родом із Брянщини, а батько - зі Смоленщини. Вони познайомилися в Чернівцях. Там я й народився. Один мій брат понад 30 років живе в Барнаулі, другий - на Буковині. Мої діти та внуки мешкають у Чернівцях та Тернополі. Все своє життя я прожив на Західній Україні. І ніколи не мав проблем через російське прізвище чи відмітку «росіянин» у паспорті.

Я 29 років у правоохоронних органах - пройшов від рядового до генерал-лейтенанта міліції. 16 років працював у карному розшуку, потім - начальником УМВС Тернопільської, Закарпатської та Львівської областей. У 1993-му деякі керівники запропонували мені змінити російське прізвище на Максимів, мовляв, з моїм - високо по кар’єрній драбині не піднімешся. Я відмовився і жодного разу не пошкодував.

Працюючи на Закарпатті, Львівщині та Тернопільщині - за словами Путіна ці регіони і є «колиска» бандерівщини - жодним проблем через російське походження не мав.

12 років тому став депутатом Тернопільської обласної ради, головою Комісії по законності. Позаторік - балотувався у парламент по мажоритарному округу у Тернополі від партії УДАР, зайняв друге місце серед більш як 10 кандидатів.

Путінська пропаганда про так зване ущемлення росіян в України і особливо в її західній частині - відверта брехня.

Успіх залежить не від національності, а від професіоналізму, патріотизму та поваги до людини. 

Віталій МАКСИМОВ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини